Всички категории

Профил на компанията

Начало> За нас > Профил на компанията

Кои Cме Ние
Кои Cме Ние

Hunan Mesian Safety Tech Co.Ltd е частен производител на предпазни ръкавици и износител на лични предпазни средства от 10+ години. Като професионален производител и доставчик на ЛПС в Китай, нашата фабрика разполага с 5 модерни производствени линии, 800 плетачни машини и общо 200+ служители. Производственият капацитет надхвърля 300,000 9001 дузини на месец. Компанията е получила сертификат за система за управление на качеството, като ISOXNUMX, TUV.

Mesian Safety се ангажира да произвежда висококачествени и рентабилни работни ръкавици, което включва латексови ръкавици, нитрилни ръкавици, PU антистатични ръкавици, PVC ръкавици, HPPE ръкавици, устойчиви на порязване и TPR ръкавици против удар. Продуктите са CE, ANSI сертифицирани и се прилагат широко в различни области като обща работа, селско стопанство, автомобили, строителство, производство, нефт и газ, метал и стомана и др.

Нашите ръкавици се изнасят широко в над 80 страни като Австралия, Тайланд, Германия, Северна Корея, Русия. И се радват на висока репутация на световния пазар.

Клиенти от цял ​​свят са добре дошли да се свържат с нас за бъдещи бизнес отношения и взаимен успех.

Горещи категории