Всички категории

Новини от индустрията

Начало> Статии > Новини от индустрията

Три неща, които трябва да знаете за устойчивите на порязване ръкавици.

Време: 2023-05-20 Хитове : 203

Процентът на трудовите злополуки расте всяка година. Особено за работниците, заети в хранително-вкусовата и производствената промишленост, острите порязвания са неделими от работния процес. Изборът на правилния тип ЛПС за служителя трябва да бъде в списъка с приоритети на индустриите. Разрез-устойчиви ръкавици са едно такова магическо оборудване, което помага да се ограничи близостта до злополуки, причинени от порязвания и други наранявания от остри предмети на работното място.

 

Мога отрязани устойчиви ръкавици предотвратяване на порязвания с нож?

Въпреки че устойчивите на порязвания ръкавици не могат да осигурят пълна защита от наранявания, те могат да ограничат степента на порязванията. Ръкавицата може да предпази пръстите от разкъсвания, порязвания, порязвания с нож и порязвания. Повечето злополуки се случват, когато работниците са в безсъзнание, докато работят с остри предмети. При такива ситуации устойчивата на порязване ръкавица може да не е достатъчна, за да предотврати нараняване в такива ситуации.

 

3 Предимства от използването на устойчиви на порязване ръкавици във фабричните помещения

Осигурява пълна безопасност

Носенето на ръкавици, устойчиви на порязване, помага на работниците да предпазят ръцете си от порязвания, ожулвания и порязвания. Работниците са задължени да използват ножове и остри метални предмети по време на производствените процеси. С помощта на ръкавици, устойчиви на порязване, можете лесно да предпазите ръцете си от внезапни порязвания. Това помага да се намали рискът от леки наранявания. С помощта на ръкавици, устойчиви на порязване, работниците могат да работят по-уверено.

 

Удобен и гъвкав за работа

Някои работници се колебаят да носят предпазни ръкавици. Мисълта да носят същото ги кара да се чувстват неудобно. Те смятат, че работата с ръкавици може да попречи на производителността им. Въпреки това, устойчивите на порязване ръкавици са с превъзходно удобство и функционалност и ще ви помогнат да положите най-добрите усилия. Удобство и гъвкавост са двете неща, които могат да бъдат осигурени, ако вие"използвайте повторно ръкавици, устойчиви на порязване.

 

Ограничава злополуките

Производствените злополуки са ограничени до голяма степен, когато работниците започват работа, като носят ръкавици, устойчиви на порязване. Всяка година около 70% от работниците съобщават за наранявания на пръстите и ръцете, които отнемат способността им да работят ефективно. Също така си струва да се отбележи, че използването на устойчиви на порязване ръкавици успешно ограничи броя на инцидентите, които се случват в промишлените помещения.

 

Mesian Safety Tech Co., Ltd е водещ производител на ръкавици вКитай за 10+ години. Ние доставяме най-доброто качество предпазни ръкавици за използване във всички индустрии. За да научите повече, проверете нашия уебсайт Или се свържете с нас на адрес[имейл защитен].


Горещи категории