Всички категории

фирма Новини

Начало> Статии > фирма Новини

По-добър живот с предпазни работни ръкавици

Време: 2023-02-17 Хитове : 218

Средно 13,700 2021 работници са били наранявани по време на работа всеки ден през 20 г. Приблизително XNUMX% от тези наранявания са били свързани с работа, включително:

 · порязвания и ожулвания;

 · боли от екстремни температури;

 · кожни раздразнения и дерматити;

 · боли при контакт с токсични или корозивни вещества като химикали или др.

Така че гарантирането, че работниците носят правилните предпазни ръкавици, е от изключителна важност и жизненоважно за избягване на наранявания, спазване на правилните правила за здраве и безопасност. Предлагат се различни видове предпазни ръкавици в зависимост от вероятните опасности.

Hunan Mesian Safety Tech Co., Ltd е с покритие предпазни работни ръкавици производител и износител на лични предпазни средства (PPE) в Китай от 10+ години. Като професионален производител и доставчик на ЛПС в Китай, нашата фабрика разполага с 5 модерни производствени линии, 800 плетачни машини и общо 200+ служители. Производственият капацитет надхвърля 300,000 9001 дузини на месец. Получихме сертификат за система за управление на качеството, като ISOXNUMX, TUV.

图片 1

Ние се ангажираме да произвеждаме висококачествени и рентабилни работни ръкавици, което включва латексови ръкавици, нитрилни ръкавици, PU антистатични ръкавици, PVC ръкавици, HPPE ръкавици, устойчиви на срязване, TPR ръкавици против удар и др. Нашите продукти се прилагат широко в различни области като като обща работа, селско стопанство, автомобили, строителство, производство, нефт и газ, метал и стомана и др.

Нашите ръкавици се изнасят широко в над 80 страни като Америка, Австралия, Канада, Обединеното кралство, Германия, Индонезия, Тайланд, Северна Корея, Русия и т.н. И се радват на висока репутация на световния пазар.

Нашите продукти за гореща продажба:

 · Изрежете устойчиви ръкавици - HPPE палмово покритие

 · ESD ръкавици за сензорен екран - антистатично покритие на върховете на пръстите

 · Общи работни ръкавици - гладко покритие, дунапреново покритие

 · Водоустойчиви ръкавици с двойно покритие

 · Ръкавици против хлъзгане - с пясъчно покритие, с набръчкано покритие,

 · Противопростудни / Зимни ръкавици - термо хавлиена акрилна плетена подплата

 · Ръкавици против удар - горещо пресована / шита термопластична гума - TPR на гърба

Безплатна проба за конвенционални стилове може да бъде предоставена от събрания товар. ODM & OEM услугата е достъпна и за Mesian Safety. Ето нашия процес на обслужване на OEM/ODM:

图片 2

Клиенти от цял ​​свят са добре дошли да се свържат с нас за бъдещи бизнес отношения и взаимен успех. Ако имате нужда от партньор или доставчик за защитни ръкавици, моля, просто ни изпратете имейли или ни оставете съобщения в WhatsApp или Skype.

Hunan Mesian Safety Tech Co., Ltd.

Работно време: 24 часа онлайн

Тел: + 86-731-88636052

Mob/WhatsApp/Wechat: +86-18975837722

Имейл/ Skype: [имейл защитен]

Уебсайт: https://www.mesiansafety.com

Адрес: No 175 Yunxi Road, Yuelu District, Changsha City, Hunan, Китай (PC: 410000)


Горещи категории